Lampputyypit

Lampputyypit

Projektorilamppuja on kolmea eri ryhmää

  1. OEM-lamput (alkuperäinen valmistaja)
  2. Genuine Original -lamput (yhteensopiva merkkilamppu)
  3. Yhteensopivat lamput (tunnetaan myös nimellä kopiolamppu tai lamppuväärennös).

OEM-lamput ovat alkuperäisten projektorivalmistajien markkinoimia alkuperäisiä lamppuja, samoja kuin projektorin mukana tullut lamppu. Betterlamps.fi myy alkuperäisiä lamppuja kaikkien merkittävien projektorivalmistajien projektoreihin.

Joitain vuosia sitten alkuperäiset polttimovalmistajat päättivät valita muutaman valmistajan, jotka kykenisivät valmistamaan alkuperäistä laatua vastaavia lamppumoduuleja, joissa käytetään alkuperäistä polttimoa. Päätös oli onnistunut: GO Lamps -lamput vastaavat alkuperäistä laatua, samalla kun tuoteryhmä helpottaa varastoketjun hallintaa ja toimii järkevänä vaihtoehtona halpojen kopiolamppujen tuomalle uhalle.

GO Lamps -tuotteet ovat kuten Kingston-muistikammat tietokoneeseen tai SanDisk-muistikortit kameraan – ne ovat aitoa alkuperäistä Genuine Original -laatua, joka on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä alkuperäisen laitteesi kanssa. Koska ketju tehtaalta kuluttajalle on lyhempi, on tuoteryhmä voitu hinnoitella 25–35 % edullisemmaksi, vaikka tuotteen korkea laatu on OEM-lamppua vastaava.

GO Lamps -lamppuja suosittelevat maailman johtavat projektoripolttimoiden valmistajat Philips, Osram, Ushio ja Phoenix. Tuoteryhmä käy läpi tarkan laatuseulan, jossa tutkitaan esimerkiksi valaistusominaisuudet, syttyminen, jännite, ulkonäkö, liitännät ja
toiminta-aika.

Kaikki lamput valmistetaan ISO 14001 -standardin mukaisesti. GO Lamps -lamput on suunniteltu täyttämään korkeat toiminnallisuusvaatimukset ja kunnioittavat alkuperäisten valmistajien kaikkia patentteja ja tekijänoikeuksia.

Tarjoamme 1 vuoden takuun lampun rikkoutumista vastaan GO Lamps -yhteensopivat merkkilamput -tuoteryhmän kaikille lampuille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top